Niaga

AirAsia Tawar Tiga Juta Tempat Duduk Percuma

AirAsia Tawar Tiga Juta Tempat Duduk Percuma

KUALA LUMPUR: Promosi tempat duduk percuma AirAsia  kembali lagi dengan tiga juta tempat duduk ditawarkan untuk penerbangan AirAsia dan AirAsia X terpilih di seluruh rangkaian laluan syarikat penerbangan itu.

Promosi tambang termasuk semua itu dari serendah RM9.54 termasuk cukai dan fi sehala.

“Tempat duduk percuma kami kembali lagi dan kami berharap lebih ramai akan mengambil peluang ini untuk melakukan perjalanan dan meneroka tempat baharu.

“Ini merupakan waktu yang sesuai untuk pengguna kami merancang percutian dan perjalanan mereka untuk tahun depan,” kata Ketua Pegawai Komersial Kumpulan  Siegtraund Teh dalam kenyataan pada Ahad.

Bagi promosi tersebut, pengguna hanya perlu membayar cukai dan fi yang dikenakan manakala tempat duduk adalah percuma.

Tempat duduk promosi ini sedia untuk tempahan dari 22 Jun hingga 28 Jun, 2015, bagi perjalanan dari 15 Feb hingga 31 Ogos, 2016.

Tempat duduk percuma itu untuk pelbagai destinasi domestik dan antarabangsa dari Kuala Lumpur dan hab lain AirAsia di Pulau Pinang, Johor Baharu, Kota Kinabalu dan Kuching.

Promosi tambang termasuk semua serendah RM129 sehala juga boleh didapati untuk destinasi seperti Perth, Melbourne, Chengdu, Seoul dan Tokyo.

Pengguna juga boleh menikmati kemewahan pada harga berpatutan dengan Kelas Perniagaan AirAsia X yang menawarkan tambang termasuk semua dari serendah RM699 sehala ke Perth, Xi’an, Taipei, Osaka dan Colombo dari Kuala Lumpur.

Promosi tempat duduk percuma ini boleh didapati dalam talian di www.airasia.com, aplikasi mudah alih AirAsia di iPhone dan peranti Android, dan juga laman web mudah alih AirAsia di mobile.airasia.com.

Promosi tersebut menawarkan Penebusan Keutamaan bagi Ahli Kesetiaan BIG AirAsia pada hari ini, sehari awal sebelum promosi Tempat Duduk Percuma itu ditawarkan kepada umum..

Program kesetiaan global AirAsia BIG akan menawarkan penebusan penerbangan dari 0 Mata BIG untuk sehala ke destinasi terpilih sepanjang promosi Tempat Duduk Percuma ini.

Ahli dengan Mata BIG yang tidak mencukupi juga boleh memilih untuk membayar dengan Mata BIG dan pilihan Tunai atau memindahkan mata kepada atau daripada rakan-rakan dan keluarga yang merupakan ahli BIG.

Ahli BIG juga boleh menggunakan Mata BIG untuk menebus hidangan dalam penerbangan dan bagasi.

Maklumat lanjut, boleh melayari airasiabig.com.

AirAsiaGo, bahagian percutian syarikat penerbangan itu, juga memberi tawaran khas kepada pengguna AirAsia sepanjang promosi ini, termasuk penjimatan sehingga 75 peratus apabila Tempat Duduk Percuma ditempah dengan penginapan hotel dan juga sehingga 50 peratus bagi penginapan hotel sahaja.

Maklumat lanjut dan tempahan, layari AirAsiaGo.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Niaga

More in Niaga

rayqanu

Rayani Air Sasar 10 Tahun Manfaatkan Pasaran Umrah Dan Haji

MOHD HAFIZ21 December, 2015
SALLEH-SAID-KERUAK-L2

Dana RM100 Juta Untuk Bantu Perluas Potensi Usahawan Digital – Salleh

NAJHAN1 November, 2015
arul

Gagal Senaraikan IPO Punca Masalah Aliran Tunai 1MDB – Arul Kanda

NAJHAN1 November, 2015
Datuk Seri Abdul Wahid Omar

Lambat Laun Amerika Syarikat Akan Naikkan Kadar Faedah – Wahid

NAJHAN18 September, 2015
Najib Razak

Jawatankuasa Khas Ekonomi Akan Ditubuhkan – Najib

MOHD IQBAL26 August, 2015
BNM

Rizab Antarabangsa Bank Negara Berjumlah RM379.4 Bilion Pada 15 Julai

NAJHAN23 July, 2015
1216

Taiwan Mahu Jadikan Malaysia Tempat Ujian Untuk Produk Halalnya

NAJHAN23 July, 2015
malindo

Malindo Air Tawar Jualan Pra-Merdeka Tambang Serendah RM59

NAJHAN22 July, 2015
akbar

Dr Mohd Akbar Md Said Dilantik Ketua Pengarah Lembaga Getah Malaysia (MRB)

NAJHAN22 July, 2015